Friday, May 4, 2012

Να κόβουν τα @@@@@@ σε όσους αρνούνται το προφυλακτικό



Τρέχουν και δεν φτάνουν τα γερόντια της χώρας και όχι μόνο, για μια στιγμή πρόσκαιρης ηδονής. Είτε γιατί τα ανομολόγητα πάθη τους, μια γυναίκα-σύντροφος-μάνα αδυνατεί να τα υποστηρίξει ή γιατί δεν τα έμαθε ποτέ.

Πάνω από 6000 πανικόβλητα ανθρωπάκια δεν σεβάστηκαν τον εαυτό τους, μήτε τα παιδιά και τα εγγόνια τους, που με περίσσια αγάπη, μετά την ολοκλήρωση της πράξης τους ….επιστρέφουν με τη δυσοσμία στα χείλη και αγκαλιάζουν τα αθώα θύματά τους.

Χωρίς προφυλακτικό, ντοπαρισμένοι με τα υποσχετικά μπλε χαπάκια, πιωμένοι άλλοτε, διψασμένοι για τη σάρκα, που την επιθυμούν όσο πιο βρώμικη μπορεί να τη βρουν, παγιδευμένοι στην αγωνία τους, τώρα τρέχουν να σώσουν το σιχαμερό πλαδαρό τομάρι τους. Ποτέ πριν δεν το είχαν σκεφτεί.

Πιο κακουργηματική πράξη κι από αυτήν της μελλοθάνατης «πουτάνας», είναι αυτή του κάθε περιστασιακού ραμολιμέντο, που ανεξέλεγκτα δεν λογαριάζει που βάζει ακόμα κι αυτήν την ….υπογραφή του.

Όχι μόνο ποινικοποίηση αλλά και δημόσιος διασυρμός όλων αυτών των συνειδητοποιημένων ενηλίκων, που παρελαύνουν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Υγείας, για μια δόση μεταχρονολογημένης σωτηρίας.

Γιατί είναι πολύ λυπηρό που ο λιθοβολισμός ή η κρεμάλα σε αυτή την περίπτωση και σε μερικές ακόμα άλλες δεν λειτουργεί.

No comments:

Post a Comment