Friday, June 1, 2012

Μας τα έκανες "τσουρέκια" κ. Τζήμερε


Με κάθε τρόπο θέλει να γίνει γνωστός, αφήνοντας πίσω το χαμηλό προφίλ με το οποίο γλίστρησε στην επικαιρότητα, κλέβοντας ένα κομμάτι της πίττας.

Η έπαρση τον κατέβαλε, ο διακαής πόθος του να μπει στο άγημα της εξουσίας τον εξουθένωσε ιδεολογικά και προσφάτως όπως όλα τείνουν να τον οδηγούν και …πολιτικά.

Μετά το άπιαστο όνειρο του (ανύπαρκτου) πτυχίου του, κάνει εμφάνιση και επιστολή κόλαφος προς την “Εξοχότατη” – όπως την αποκαλεί Καγκελάριο Μέρκελ, όπου της γνωστοποιεί τα “του οίκου μας” με τα πιο μελανά χρώματα, γράφοντας : “το διεφθαρμένο, σπάταλο, και εχθρικό σε κάθε προσπάθεια παραγωγής, κράτος”. (Τι οίστρος, τύφλα νάχει η Μαντάμ Λαγκάρντ!).

Και βέβαια η αλήθεια είναι κάπου εκεί γύρω, αλλά η μάνα πάντα καλύπτει την πουτάνα την κόρη, παρουσιάζοντάς την ως Αγία.

Ο Όσιος Αθανάσιος Τζήμερος, που δήλωσε άλλου….. βιογραφικό, προβάλλει τη χειρότερη πλευρά μας, σε ποιάν;

Σε έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς στην ιστορία μας, τη Μέρκελ, που αν ήταν στη θέση της, λέει, θα είχε πει “να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα” ευχαριστώντας την .....μάλιστα που δεν το έχει κάνει….

Τι κι αν ήθελε να διορθώσει τα αδιόρθωτα εκ των υστέρων; Αλλά αν δεν έλεγε τόσες πολλές βλακείες, σήμερα ποιος θα ασχολιόταν με τον Τζήμερο;

Δεν πας στο διάολο κ. Τζήμερε και χωρίς πτυχίο, δεν θα σου χρειαστεί!

No comments:

Post a Comment