Thursday, March 8, 2012

Το νέο iPad 3 σε 3D version



Η Apple παρουσιάζει το νεότερο iPad της - τέσσερις φορές πιο γρήγορο, με 3D δυνατότητες και πλήρη εικόνα τηλεόρασης HD. Το νέο εξελιγμένο μοντέλο διαθέτει οθόνη Full HD με 3,1 εκατομμύρια pixels και ένα οπλισμένο με νέο επεξεργαστή.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις 16 Μαρτίου σε τιμές από $ 499 - $ 829.

Θα προσφέρει επίσης ένα υψηλής ταχύτητας 4G LTE σύνδεση δικτύου και διαθέσιμο για ασύρματα δίκτυα .
Η Apple ισχυρίζεται ότι η μπαταρία διαρκεί 10 ώρες και το πάχος της συσκευής είναι μόλις 9,4 χιλιοστά.


Οι πρώτες εντυπώσεις του νέου iPAD

Από κοντά, η νέα οθόνη HD είναι όντως πολύ εντυπωσιακή - ιδιαίτερα με τις εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί στη νέα έκδοση του..

Στην αρχική οθόνη, οι εικόνες είναι εντυπωσιακά ευκρινείς .
Με Full βίντεο HD, υπάρχει μια κινηματογραφική αίσθηση σαν να βλέπεις μια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Φωτογραφίες πραγματικά "πετάγονται" έξω από την οθόνη, ακόμα και αυτές που που είναι τραβηγμένες από την 5-megapixel κάμερα της συσκευής.
Συνολικά, η συσκευή δεν αισθάνεται ένα τεράστιο ποσό ταχύτερα, αν και - ο νέος επεξεργαστής έχει σαφώς το έργο της αποκόπτονται κρατώντας μόνο η οθόνη πηγαίνει.

Η οθόνη, η μεγαλύτερη εκδοχή της οθόνης του iPhone 4S, είναι μεγαλύτερη από τις περισσότερες τηλεοράσεις 40-ιντσών HD  .

Η Apple παρουσίασε τις νέες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των νέων εκδόσεων των εφαρμογών iWork αυτό είναι όπως το iPhoto.

                                   
Το iPhoto app επιτρέπει την άμεση επεξεργασία φωτογραφιών στην οθόνη, την περικοπή εικόνων, καθώς και επεξεργασία φωτισμού, προσθήκη εφέ, μείωση των κόκκινων ματιών μαύρο και λευκό φίλτρο μέσω της οθόνης αφής.

Το νέο iPad είναι 9,4 χιλιοστά πάχος, ή 0,37 ίντσες.

No comments:

Post a Comment